Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tähän alle usein meiltä kysyttyjä kysymyksiä. Jos et löydä alta vastausta mieltä askarruttavaan asiaan, ota meihin yhteyttä!

 1. Voiko tanssitunneille tulla, vaikka ei olisi tanssinut mitään aiemmin?
  KYLLÄ. Opetamme mielellämme aivan alkeista saakka. Salsa sopii erilaisille ihmisille ikään ja kokoon katsomatta. Opetamme aivan alusta saakka kaiken.
 2. Voiko salsabileisiin / lattaribileisiin tulla, vaikka ei olisi tanssinut mitään aiemmin? Saako siellä tanssia soolotanssia tai ihan omaan tyyliin?
  KYLLÄ. Lattaribileet ovat kaikille jotka diggaavat lattarimeiningeistä. Saat tanssia omalla tyylillä, soolona, kavereitten kanssa, parin kanssa, meidän kanssa – tai saat katsoa muitten tanssia ja nauttia mukavasta seurasta! Kaikki ovat tervetulleita mukaan!
 3. Milloin on hyvä aika aloittaa tanssitunneilla?
  HETI. Mitä nopeammin tulet, sen parempi. Me sopeutamme opetuksen tanssijoitten mukaan. Alkeisryhmä on jaettu kahteen osaa, ja alkeissa opetellaan ensiaskeleita yhdessä ja ilolla!
  AIEMPAA TANSSITAUSTAA EI TARVITA.
  järjestämme Salsastartti -tiiviskursseja useita vuoden mittaan, mutta salsastarttia ei vaadita mitenkään käymään, käyt sielläkin jos sopii.
 4. Puolisoni ei tanssi / minulla ei ole tanssiparia, voinko tulla mukaan?
  KYLLÄ. Meillä on jatkuva parinvaihto tunneilla (se on vapaehtoinen, saat myös tanssia oman parin kanssa).
  Tunneillamme on hyvä paritasapaino. Meillä on siis hyvin viejiä, ja sekä uudet viejät että seuraajat ovat erittäin, erittäin tervetulleita! Jos termi viejä on uusi, sillä tarkoitetaan paritanssissa tanssia vievää / johtavaa roolia (perinteisesti mies, mutta nykyään kuka vain voi tanssia viejänä tai seuraajana oman fiiliksen mukaan).
 5. Missä tunteja on, ja milloin?
  Keskiviikkotunnit 18 – 21 Dancingin sali, Vesijärvenkatu 30, Lahti. Katso kuva alla!
 6. Missä ja milloin pidätte bileitä / tiiviskursseja yms.
  Kaikki tiiviskurssit ja bileet ilmoitetaan tapahtumakalenterissa tällä sivustolla sekä Facebookissa ja Instagramissa.
Viikkotunnit pidetään Dancingin salilla, osoitteessa Vesijärvenkatu 30, Lahti.

Viikkotunneillemme saa tulla milloin vain! Tunneilla ei ole mikään pakko käydä joka viikko.

Sali löytyy osoitteesta Vesijärvenkatu 30. Kävele luiskaa pitkin alas, tanssisalin ovi on vasemmalla. Jos ovi on lukossa, soita ovikelloa! Pidämme oven välissä tunneilla kapulaa, mutta joskus se saattaa tipahtaa pois. Tunneille on hyvä tulla noin 10 minuuttia ennen tunnin alkua, niin ehditään tervehtiä ja vaihtaa muutama sana!