Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuubalaisen salsan keskiviikkotunnit

30.11. klo 18:00 21:00

Paikka Vesijärvenkatu 30 (Dancingin sali)

Aika tunnit aina keskiviikkoisin: 

Salsa alkeet             klo 18:00 – 18:55                                       
Salsa alkeisjatko     klo 19:00 – 19:55
Salsa jatko                klo 20:00 – 21:00

Hinta  Tunnin hinta á 10€

Ohjaajat Salsa alkeet/alkeisjatko: Virpi Salo ja Tapio Kautto.  Salsa jatko: Virpi Salo.

Salsatunnit tanssitaan parisalsana. Tunnit järjestää yhteistyössä Nick´s Dancing ry ja Lahden salsanystävät – La Sal.

Kurssi päättyy sunnuntaina 11.12. järjestettävään syyskauden päätöstapahtumaan. 

Salsa alkeet. Kurssilla opitaan kuulemaan salsamusiikin rytmi ja tanssimaan salsan perusaskeleet ja -kuviot alkeista alkaen ja rauhassa edeten. Aiempaa tanssitaitoa ei tarvita. Opetuksessa keskitytään luontevaan, karibialaiselle tanssille ominaiseen tapaan liikkua, silmäkulman pilkettä ja hymyä unohtamatta. Tanssin viemisen ja seuraamisen tekniikkaa käydään läpi yksityiskohtaisesti. Tanssiparin välinen yhteistyö pyritään saamaan mahdollisimman ergonomiseksi ja helpoksi toteuttaa, jotta tanssin ilo ja luovuus pääsisivät esille. 

Salsa alkeisjatko. Tunnit on suunniteltu noin puoli vuotta parisalsaa harrastaneille ja ne toimivat luontevana jatkona keväällä 2022 aloittaneille tanssijoille. Ne soveltuvat myös mainiosti salsaa harvakseltaan tai jo pitemmän aikaa sitten harrastaneille, jotka haluavat kerrata oppimaansa. Käymme läpi kuubalaisen parisalsan (casinon) peruskuvioita ja yhdistelmiä. Musiikki on näillä tunneilla hieman alkeistunteja nopeampaa, kuitenkin maltillisella tavalla.

Salsa jatkokurssi. Tunneilla tehdään peruskuvioista pidemmälle varioituja kokonaisuuksia, joihin lisätään tyylittelyä sekä ripauksina muita kuubalaisia
tanssilajeja, kuten rumbaa ja sonia. Musiikkina soi pääasiallisesti timba, jonka tempo on alkeistunteja nopeampi. Lämmittelyosuuksissa tehdään tanssitekniikkaa ja rytmiikkaa harjaannuttavia soolosarjoja. Ohjattua materiaalia pääsee testaamaan vapaan tanssin osuuksissa. 

HUOM: Jokaiselle Nick´s Dancingin yksittäiselle tanssitunnille ilmoittaudutaan erikseen, joka kerta! Sähköisesti, nettiselaimella, tässä osoitteessa:

hob.fi/r/nd

Maksa samassa hob-järjestelmässä tanssituntisi. Hob toimii suoraan nettiselaimessa – siis sinun omassa älypuhelimessa tai pc:ssä / tabletissa. 

Klikkaa tästä esiin tarkemmat Ilmoittautumis- ja maksuohjeet.

Seura noudattaa THL:n , Tanssiurheiluliiton ja muiden viranomaistahojen määräyksiä ja ohjeita, jotta kaikilla on turvallista tanssia ja harjoitella tanssitunneillamme. Tuntien kävijämääriä voidaan tarvittaessa rajoittaa ja niiden sisältöä voidaan muokata, sen mukaan miten viranomaisilta tulee tarkentavia ohjeita.

Asiasanat: Paritanssi Lahti, Kuubalainen parisalsa, Tanssinopetus Lahti, Tanssinopettaja Lahti, Salsatunnit

Dancingin sali

Vesijärvenkatu 30
Lahti, 15140 Suomi
+ Google Map