Bachatan ja parisalsan tiiviskurssi

Hyvä uutinen pii-itkän tanssipaaston jälkeen!!😃Rakastetut tanssinopettajat Roynet ja Satu tulevat Dame Clavelta Tampereelta Lahteen opettamaan. Tätä on odotettu, eikä tarvitse odottaa enää pitkään. Tiiviskurssi pidetään 10.7.! Paikkana toimii tilava Nicks Dancing -tanssiseuran ”Nicksin sali” Svinhufvudinkadulla. Siellä on tilaa sekä turvaväleihin että tunnelman tiivistymiseen! Tuntivaraukset tehdään Dame Claven varaus- ja maksujärjestelmän kautta osoitteessa varaaheti.fi/dameclave .

Sadun soolobachataa klo 13 – 14 ja paritansseja siitä eteenpäin.Klo 14:15 – 15:45 on vuorossa jatkotason bachata ja klo 16:00 – 17:30 parisalsa.Kesä on lämmin ja nämä tanssit siihen omiaan. ¡Bailamos!

Tuntimaksut voi suorittaa paikan päällä.Lisäinfo tämän suhteen ilmoittautumisen yhteydestä.Tule mukaan, vielä ehtii!

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.