Tulossa: Syksyn keskiviikkotunnit

HUOM! Salsatunnit jatkuvat keskiviikkona 18.8. Tervetuloa mukaan!

Paikka Vesijärvenkatu 30 (Dancingin sali)

Aika tunnit aina keskiviikkoisin: 

Salsa 1  klo 18:00 – 19:20, alkeet ja keskitaso, sopii erinomaisesti uusille parisalsaajille.
Salsa 2  klo 19:30 – 20:50, jatkotaso ja rueda, homman jo hallitseville parisalsaajille.

Hinta  Uusi hinnoittelu, kun salsa tunnin pituus on nyt 1 h 20 min.  10 €/salsa 1 tai 2. Molemmat yhteensä: 15 €. Tunnit kuuluvat jäsen- ja harjoitusmaksun maksaneiden tuntitarjontaan.

HUOM: Salsatunnit järjestetään korona-aikana vakioparien kanssa. Olet tervetullut mukaan myös ilman paria ja yrität/yritämme silloin löytää tanssiparin siinä hetkessä, ennen tunnin alkua. 

Kauden alkuun on suunnitteilla alkeitten tehokurssi ”Total beginners” -tyyppisesti ja ”Las jefas”, joka olisi naisten leading-kurssi. Tänne miehet voivat tulla seuraajiksi, jos haluavat. Lisäksi suunnitelmiin kuuluu joitakin viikonloppukursseja kuubalaisen ammattilaisen, Roynet Perez´in ja vaimonsa Satun kanssa. Näistä lisää myöhemmin.

Ohjaajat salsa 1 Virpi Salo ja Tapio Kautto, salsa 2 Virpi Salo

Salsa 1 Taso. Tunnilla aloitetaan perusteista, tanssien – ei luennoiden. Liikkeelle lähdetään perusaskeleesta ja vientiotteesta. Etenemme tuntien aikana mukavasti eteenpäin. On tietysti suositeltavaa osallistua tunneille kurssinomaisesti, mutta mitään estettä ei tulla silloin kun itselle sopii. Tanssijat pyritään huomioimaan yksilöllisesti. Opit varmasti keinoja, joilla saat vaihtelevuutta tanssiisi. Silloin voit positiivisessa ilmapiirissä testata oppimasi ja saada vastaukset kysymyksiisi. Tunneilla tehdään eri tasoisia liike- ja stailauskombinaatioita, joista kukin voi tehdä halunsa ja kykynsä mukaan. Tanssitaan parisalsana.

Salsa 2 Taso. Tunti on tarkoitettu niille, joilla perusviennit ovat jo hallussa. Käytännön suosituksena olisi, että sinulla olisi salsaa tanssittuna noin vuoden päivät. Tunnilla edetään rauhallisesti eteenpäin ja aina saa jotain uutta pureskeltavaa. Tanssitaan parisalsana.

Tunnit toteutetaan Nick’s Dancing ry:n alaisuudessa, https://www.nicksdancing.fi/

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.